Nå er det snart klart for ”Ung Kultur Møtes” Kristiansund igjen – 7. mars er datoen!

0
81

Sett av datoen, små og store kunst – og kulturinteresserte! Er du mellom 10-20 år, kan du melde deg på som deltaker, er du under eller over den alderen, bør du finne veien som publikum!

Lørdag 7. mars er det altså tid for årets lokale UKM-arrangement igjen!
UKM er i endring og utvikling i alle ledd, både nasjonalt, regionalt og lokalt. I år er det først og fremst den regionale og nasjonale UKM-festivalen som får de største endringene, men vi velger å henge oss med og gjør en litt annen vri på arrangementet enn det som har vært vanlig de siste årene.

I år avholdes det lokale UKMarrangementet for Kristiansund i Festiviteten og Kristiansund Kunstforening. Vi ønsker å legge enda mer tilrette for de ulike kunstuttrykkene, og kommer blant annet til å ha både en hovedscene og en liten intimscene i Festiviteten, samt at kunstutstillingen blir i Kunstforeningen – et lokale som er laget for å utstille kunst. Dette har vi stor tro på kommer til å bli kjempespennende og veldig bra! Området mellom Festiviteten og kunstforeningen kommer til å myldre av unge kunstnere og deres publikummere – gled deg!

På grunn av størrelsen på scenen i Festiviteten, og av praktiske årsaker når det gjelder deltakelse i Fylkesfestivalen, setter vi en grense på antall deltakere pr innslag. Merk dere at max antall deltakere pr innslag i år blir 10 stk.

Og visste du at du kan melde deg som deltaker selv om du ikke ønsker å stå på scenen? I UKM er det plass til deg som vil være med som teknisk hjelp på lys/lyd, arrangør, billettsalg, kafe, publikumsvert, konferansier, ja – alt som trengs når vi skal få et show opp å gå.
Påmeldingsfristen er 26.februar!