Kristiansund kommune med egen inforadio

Kommunens kommunikasjonssjef Tore Lyngvær og tidligere NRK-medarbeider Steinar Hoftaniska Høgsve har ansvar for kommunens informasjonsradio sammen med Atle Bratset i KSU24/7.

Mandag starter Kristiansund kommune egen informasjonsradio i samarbeid med KSU24/7 og Tidens Krav. Gjennom dette tiltaket håper kommunen å kunne gi svar på de fleste spørsmål befolkninga måtte ha.

Etter planen skal sendingene gå daglig så lenge de ekstraordinære tiltakene i forbindelse med Koronasmitten varer. Første sending går direkte mellom 11 og 13 mandag. Sendinga blir å høre på KSU24/7, og det hele sendes (streames med video) hos Tidens Krav. De neste dagene blir det en times sending fra 12, men sendingene kan utvides ved behov. KSU24/7 kommer til å sende opptak av direktesendinga på ettermiddag/kveld, samt at vi lager en podtkast som folk kan laste ned og høre på når det passer dem.

Alle kan sende inn spørsmål til korona@kristiansund.kommune.no. I den første sendinga kommer de fleste sentrale personer i Kristiansund, kommuneoverlege, rådmann, ordfører og flere til å svare på direkte spørsmål.