– Stor takk til alle som har bidratt

Ordfører Kjell Neergaard og kommunalsjef Siv Iren Stormo Andersson er takknemlige for alle bidrag, men sier at kommunen trenger mer.

Både Kristiansund kommune og helseforetaket har fått mye smittevernutstyr fra bedrifter og foreninger. Bidragene har vært avgjørende for måten vi har håndtert situasjonen så langt. Men kommunen trenger enda mer smittevernutstyr.

-Vi er utrolig takknemlige for alle bidrag så langt, sier ordfører Kjell Neergaard. Jeg må likevel be om at de som sitter inne smittevernutstyr og kan avse, om å ta kontakt. Vi har fått signaler om at det er utstyr på vei, men vi vet fortsatt ikke når og hvor mye utstyr som kommer.

Kommunalsjef Siv Iren Stormo Andersson har ansvaret for helse- og omsorgssektoren i Kristiansund. Hun forteller at det går hardt på smittevernutstyr om dagen, og enda mer vil det bli.

-Etterspørselen bare øker, og når dette er mangelvare nasjonalt må vi fortsatt oppfordre om bidrag. Slik vil det etter all sannsynlighet være en stund fremover, sier kommunalsjefen.

Dersom din bedrift eller forening sitter inne med vernefrakker, munnbind/masker med verneklasse FFP2 eller FFP3, så send oss gjerne en epost på korona@kristiansund.kommune.no eller ring oss på 480 25 104.