Si fra om du trenger bistand og hjelp, eller bare noen å prate med

Leder for servicetorget Annette Gundersen og frivillighetskoordinator Siri Hollingsæter Stene har mange frivillige som er klare til å bistå. Foto: Tore Lyngvær/Kristiansund kommune

Kristiansund kommune har mange frivillige som bidrar til mange arrangementer og aktiviteter i det daglige. Når korona-viruset kom, meldte også mange frivillige seg til innsats. Nå vil vi ha tilbakemelding fra innbyggerne på om noen trenger litt ekstra bistand i hverdagen.

Frivillighetskoordinator Siri Hollingsæter Stene har lange lister med folk som vil være med å gjøre livet lettere for andre. I første omgang har ikke kommunen fått noen særlige henvendelser om folk som trenger hjelp eller bistand, men vi ønsker tilbakemeldinger fra innbyggerne på om det finnes behov.

– Vi har fått utrolig mange henvendelser, men det er ikke mange som har meldt behov for tjenester utover det de allerede får. Men når tiltakene nå blir forlenget, kan det være at noen trenger litt hjelp og bistand, og da står vi og frivilligheten klar, sier leder for servicetorget Annette Gundersen.

Hva kan du få hjelp til?

– Vi er i kontakt med mange frivillige som for eksempel kan hjelpe med å handle nødvendige matvarer. Vi har også frivillige som kan være en telefonvenn, for de som ønsker å ha en hyggelig samtale med andre, sier frivillighetskoordinator Siri Hollingsæter Stene.