Tre nye positive for korona

0
2198
- Vi må avvente prøvesvar før vi vet omfanget av dette. Foreløpig ingen andre generelle tiltak i samfunnet utover nasjonale retningslinjer, sier kommuneoverlegen. Foto: Tore Lyngvær/Kristiansund kommune

Det har i dag kommet tre nye smittetilfeller i Kristiansund. Alle disse tre er relatert til den siste personen som testet positivt i Kristiansund. Rensvik Pizza og grill er stengt som følge av disse positive prøvene.

Kommuneoverlege Askill Sandvik ber om at alle som har vært på restauranten de siste 14 dagene og har symptomer på koronainfeksjon, som feber og luftveisinfeksjon, umiddelbart går i karantene og tar kontakt med fastlege eller legevakt.

– Situasjonen er uoversiktlig og smittevernteamet jobber nå for å kartlegge situasjonen, sier Sandvik.

Testing bestilles på C19.no eller koronatelefonen (71573700). Du skal ikke testes eller gå i karantene dersom du ikke har symptomer. Smittevernteamet vil jobbe videre gjennom kvelden for å få oversikt.

Det er for tidlig å si noe om omfanget, men potensialet for videre smitte kan være betydelig.