Nå kan du bestille årets influensavaksine

0
463

Kristiansund kommune har åpnet for bestilling av årets influensavaksine. Det er kun personer i risikogrupper, pårørende til personer i risikogrupper eller helsepersonell med pasientkontakt som kan bestille vaksinering nå.

Tilbud til resten av befolkningen kommer litt senere i høst.

I år er det ekstra viktig å ta sesonginfluensavaksine!

Kristiansund kommune arrangerer influensavaksinering i Braatthallen 22. – 25.oktober.

Den første runden med vaksinering er prioritert for: gravide, alle fra fylte 65 år, barn og voksne med alvorlig eller kronisk sykdom der influensa utgjør en alvorlig helserisiko, pårørende til alvorlig eller kronisk syke og helse og omsorgspersonell.

Du bestiller tid til vaksinering på c19.no/influensa, alternativt kan tid bestilles på influensatelefonen 715 73700.