Utvider vaksinetilbud Fortsatt mulig å bli vaksinert i helga

Kommuneoverlege Askill Iversen Sandvik utvider åpningstiden i Braatthallen i morgen for at flest mulig skal få mulighet til å ta årets influensavaksine. Det er dermed i skrivende stund tilgjengelig ca 450 vaksinedoser på slutten av søndag 25. oktober. Ved å registrere deg på https://c19.no/influensa får du automatisk tildelt tidspunkt for oppmøte søndag ettermiddag. Eventuelt kan tidspunkt bestilles på telefon mellom klokken 9:00 og 14:00 lørdag og søndag.

Kommuneoverlege Askill Iversen Sandvik åpner for at enda flere kan vaksineres i helga
Foto: Tomas Sjåvik Hånde

Kommunen oppfordrer alle gravide, alle fra fylte 65 år, barn og voksne med alvorlig eller kronisk sykdom der influensa utgjør en alvorlig helserisiko, pårørende til alvorlig eller kronisk syke og helse og omsorgspersonell å få årets influensavaksine.

Du bestiller tid til vaksinering på c19.no/influensa, alternativt kan tidspunkt bestilles på influensatelefonen 715 73700.

God beredskap i Braatthallen
Foto:Tomas Sjåvik Hånde

Så langt har tiltaket vært en stor suksess, med godt oppmøte, god flyt og trygge rammer. Det er helsepersonell i beredskap for å trygge alle de nesten 2500 som har vært innom for å få vaksine i helga.