Vi inviterer alle deltakerne til avslutningsfest for Sommerles 2018!

I år har 404 barn i Kristiansund vært med på Sommerles, og de har lest 4863 bøker! Det er faktisk mer enn 540 000 sider, det! Barn over hele Norge er med på Sommerles, i år var det mer enn 100 000 deltakere.

Nå er dessverre året Sommerles over, og det går ikke an å registrere flere bøker. Men fram til 1. oktober går det an å logge inn for å se hva man har lest. Det går også an å komme på biblioteket og hente seg premier for de som har oppnådd det, og det går an å skrive ut diplom fra Min profil-siden.

Nå vil vi invitere alle deltakerne til Sommerlesfest! Her vil det bli trekking av premier blant alle som møter opp, det blir enkel servering og underholdning med Klovnen Knut som kommer med forestillingen AlfaBetaSuppe.

Velkommen til Sommerlesfest tirsdag 11. september klokka 19!

Festen blir i Klubba, som er helt øverst i Caroline kinosenter.