Nok et smittetilfelle i Kristiansund

0
508

Kristiansund kommune har fått nok et nytt tilfelle av koronavirus i dag. Smitten er sporet til kjent smittekilde. Personen har kortvarig vært innom Plan A torsdag 13. mai. Dagens positive medfører noen personer i karantene og mange i ventekarantene.

Totalt er tre skoleklasser satt i ventekarantene, på Dalabrekka skole, Atlanten videregående skole og Kristiansund videregående skole.

Personer som er i ventekarantene trenger ikke å bestille test, dette gjelder blant annet skoleelevene.

Kommuneoverlege Askill Sandvik ber om at personer som har vært på Plan A torsdag 13.mai i tidsrommet 12.00-15.00, og som ikke har testet seg om å bestille test på c19.no. Personer som tidligere har testet negativt, men har fått symptomer, selv veldig svake i ettertid må gå i isolasjon og teste seg på nytt.

Smittesporing pågår fortsatt.