Ingen nye positive tilfeller

0
354

Samtlige som ble testet i går har fått negativt prøvesvar i dag. Dette betyr at flere klasser går ut av ventekarantene ved Dalabrekka skole. Per nå er tre klasser fortsatt er i karantene, det samme er alle lærere og assistenter. Dette medfører digital undervisning for elevene på Dalabrekka skole den kommende uken.

Totalt med det testet 52 personer i Kristiansund søndag, mens i dag er 76 personer testet for covid-19.

Smittetilfellet fra Averøy er relatert til utbruddet i Kristiansund og har medført noen nærkontakter som er satt i karantene i Kristiansund.

– Dette er en lovende utvikling, men fortsatt har vi nærkontakter med symptomer, så det er all grunn til å fortsatt være påpasselig med avstand og munnbind i det offentlige rom, sier kommuneoverlege Askill Sandvik.