Sommerskolen

0
239

Barn og unge kan glede seg til sommeren i Kristiansund. Glem ferieturen, i år er det på Sommerskolen det skjer!

Påmeldingen er åpen! Frist 10. juni.

Om Sommerskolen

Kristiansund kommune har fått innvilget støtte til å utvide aktivitetstilbudet for skoleelever i kommunen. I år blir det vi tidligere kjenner som “Kul Kultur” til «Sommerskolen i Kristiansund». Vi forener flere gode krefter, så tilbudet er et resultat av et godt samarbeid mellom kultursektoren, oppvekst, friskliv og mestring og frivilligheten. 

For deg mellom 6-18 år

Dette blir det største og mest omfattende ferietilbudet vi har hatt, og inneholder tilbud innen mange kunst – og kulturfag. Hovedfokuset er tilbud for de mellom 5. og 10. klasse, og spesielt med tanke på de som skal over i ungdomstrinnet eller til videregående skole. Men tradisjon tro inneholder tilbudet også aktiviteter for de som er yngre.

Her har alle muligheten til å delta i aktiviteter sammen jevnaldrende, og knytte nye bekjentskaper og vennskap i løpet av sommeren. Kommunen samarbeider med en rekke lag og foreninger i Kristiansund om tilbudene, og det er en gyllen anledning til å bli kjent med en ny aktivitet, fordype seg i en eksisterende hobby, eller å orientere seg litt i det som finnes av fritidsaktiviteter her. Vi har som prioritert mål at Sommerskolene skal ha lav eller ingen deltakeravgift, og det er mulig å søke om gratis busskort for en uke. 

Påmeldingen er bindende:

Åpner 01.juni

Påmeldingsfrist:  10.juni

Resttorg åpner: 15.juni

Det er i utgangspunktet førstemann til mølla, så finn din favoritt og meld deg på i dag! For å ta hensyn til flest mulig ønsker, har vi i søknadsskjemaet bedt dere om å velge første, andre og tredjevalg. Første, andre og tredjevalg kan være i samme uka, eller spredt utover sommeren ut fra hvilket behov DU har! Du får kun tilbud om EN uke i første omgang

Dere vil få tilbakemelding innen 15.juni om hvilken camp du har fått plass på. Vi etterstreber at så mange som mulig skal få sitt førstevalg. For at alle skal få mulighet til å være med på en eller flere aktuelle tilbud, åpner vi også et resttorg fra 15.juni, som vil være åpen til campene er fulle. Her kan du da melde deg på flere tilbud.

Påmeldingsskjema finner du ved å gå inn her: Påmelding: fra 01.juni. 

Restplasser blir publisert på samme sted, og facebook-siden «Sommerskolen i Kristiansund».