Helseminister Bent Høie var på Nasjonal helseinnovasjonskonferanse i dag. En tur innom Helseinnovasjonssenteret ble det også tid til.

Der kunne ministeren lekke at senteret ligger inne i statsbudsjettet med 6.6 millioner kroner neste år, noe som ble svært godt mottatt hos de som driver med helseinnovasjon i Kristiansund.

– Dere får penger fordi vi tror på det dere driver med. Dere har vist resultater, og bevilgningen kommer som følge av det og godt arbeid fra lokale politikere, sa Høie i følge Tidens Krav.

Regjeringen har allerede bevilget 15 millioner til satsingen i Kristiansund, og disse pengene ville vært brukt opp i løpet av mars 2019. Derfor var det svært gode nyheter helseministeren kom med i dag.

– Det er viktig at regjeringen følger opp gode prosjekter med midler. På den måten kan helseinnovasjonssenteret følge opp det gode arbeidet som er lagt ned, til glede for hele Møre og Romsdal, sier rådmann Arne Ingebrigtsen.

Prosjektdirektør Bjarte Bye Løfaldli var både lettet og fornøyd etter dagens ministerbesøk. Foto: Hege Kristin Hovde/Kristiansund kommune