Sommerskolens festdag

0
75
Plakat med bilde

Kulturenheten har, i samarbeid med lag og foreninger, arrangert sommerskole for over 500 barn og ungdom de siste 5 ukene. Dette feires med en avslutning i Festiviteten torsdag 29. juli. Her blir det visning fra noen av campene, presentasjon fra lærerstudentene om sommerskolen betydning, og ikke minst: Sommerskolens Gjestebud med en spesiell gjest!

I forkant av dagen vil Lisa Marie Maur fra Små kokker holde et to-dagers matkurs. Vi er også så heldige at superkokken Christer Rødseth kommer den siste dagen av matkurset for å inspirere ungdommene til å skape en unik finish på maten de lager.

Maten som blir laget serveres til gjestebudet, som består av et knippe lokale, kjente fjes. Gjestebudet gjennomføres på scenen i storsalen, og gjestene, ledet av Rødseth, skal smake seg gjennom maten, snakke om lokalmat og gir publikum en litt annerledes opplevelse. Kanskje blir det smaksprøver til publikum også?

Dørene åpner 13:30 og avsluttes rundt kl. 16:00. Arrangementet er gratis, men har begrenset plasser – så her er det førstemann til mølla! Billetter fås på kristiansund.eventim-billetter.no.

Hjelp oss å overholde godt smittevern.