Kristiansund kommune åpner for revaksinering tidligere enn 12 uker

0
679

Vaksinetilgangen har økt betydelig, og vi får svært mange vaksinedoser i Kristiansund i tiden framover. På grunn av at ferie vanskeliggjør innkallingen, kan vi nå tilby revaksinering (dose 2) med kortere intervall de neste to ukene for at vaksinedoser ikke skal gå til spille. Etter disse to ukene vil vi kalle inn etter alder/prioriteringsrekkefølge.

Dette skjer etter en avklaring med FHI og fylkeslegen i dag. Kriteriene er at det må være minst 3 uker siden dose 1, og det vil kun gjelde den 5. august og den 12. august.

Ønsker du å bytte time tar du kontakt med servicetorget på e-post via servicetorg@kristiansund.kommune.no Husk å oppgi navn, fødselsdato, mobilnummer, dato for dose 1, dato for dose 2 og ønsket dato for dose 2 (5. august eller 12. august). Du vil da motta en SMS med nytt vaksinetidspunkt og dato. Her er det først til mølla-prinsippet som gjelder.