Ta vaksinen nå!

0
44
Portrett Askill Iversen Sandvik
Kommuneoverlege Askill Iversen Sandvik

Det er dessverre fortsatt ca 2400 innbyggere i Kristiansund og 300 i Averøy som ikke har svart på SMS fra kommunen om å bestille vaksinetime, sier kommuneoverlege Askill Sandvik.

Har du ikke fått SMS fra kommunen ennå kan du likevel gå inn på C19.no/vaksine og bestille time. Dette gjelder både for Kristiansund og Averøy. Kan du ikke vaksineres nå, kan du huke av for når du tidligst kan. Har du problemer med å bestille kan du ringe servicetorget for å få hjelp. Ring 71 57 37 00.

Ønsker du ikke vaksinen er det viktig at du går inn på C19.no/vaksine og takker nei, men husk at du da stiller bakerst i køen om du skulle ombestemme deg.

Deltavarianten tar nå over i Norge, og smittetallene går dessverre sakte oppover. Benytt sjansen for å bli vaksinert. Vaksinegruppas motto er at «flest mulig skal vaksineres raskest mulig!». Vaksinering er svært viktig i denne fasen av pandemien for å bremse smitteutbrudd, sier kommuneoverlege Askill Sandvik.  Benytt deg av tilbudet nå!