Konkurranse for å skape engasjement rundt vaksineoppslutningen i byen

0
36

Kristiansund kommune har gått sammen med TK og Angvik Gamle Handelssted og laget en konkurranse hvor man skal gjette prosenten av  førstegangsvaksinerte i Kristiansund som er født mellom årene 1970 og 2003.

Vaksinasjonsdekningen hos de over 60 er svært høy, men vi mangler fortsatt svar fra mange voksne. Vi trenger en høy vaksinasjonsdekning blant denne gruppen for å få god flokkimmunitet og bekjempe denne pandemien sammen, sier AS. 

Hvor høy dekning klarer vi å få i denne aldersgruppen? Det er lenge til jul, og kommuneoverlegen som er en stor tilhenger av «Gjett vekta på grisen-konkurransen»  før jul ønsker å skape oppmerksomhet rundt vaksinasjonsdekningen i byen med en egen konkurranse.

Det blir IT-general Erik Ingebrigtsen og hans etter hvert berømte kalkulator som står for utregningene. Svaret gjettes med 3 desimaler. 

Varaordfører Berit Frey har tatt kontakt med Angvik Gamle Handelshus som generøst stiller med premie i form av overnatting for 2 med middag til en verdi av 5000,-

Mange har drømt om å reise bort under pandemien. Det er viktig å bruke de mange flotte reisemålene vi har i nærområdene og et opphold på Gamle Angvik Handelshus er en fantastisk opplevelse, sier Berit Frey. 

Lenke til Google-skjema: https://docs.google.com/forms/d/1HkwwBTX51L_mfwUHzjRHlE6GsM_e0HnvibckCWwveYY/viewform?ts=6104034c&edit_requested=true