Nytt positivt tilfelle mandag kveld

Kristiansund kommune har fått et nytt positiv tilfelle mandag kveld. Vedkommende har et par nærkontakter i flere kommuner, ingen direkte nærkontakter hjemmeboende i Kristiansund foreløpig, sier smittevernlege Deepa Mathew Caoile.

Smittekilden er ukjent.  Smittevernteamet jobber videre med saken og smittesporing pågår.  Personen samarbeider veldig godt. Vedkommende har vært normalt aktiv i Kristiansund.

Det er et visst potensiale for videresmitte. Ordfører Kjell Neergaard ber derfor befolkningen om å være årvåken på symptomer og ha lav terskel for å ta koronatest.

Du kan bestille koronatest på c19.no eller ringe koronatelefonen på 71 57 37 00. Koronatelefonen er åpen 09-13 (hverdager) og 10-15 (søndager).