Kulturskolen har åpnet påmelding til nytt semester

Oversikt over fag på kulturskolen

Kulturskolen gir undervisning i mange ulike kunst- og kulturuttrykk: visuelle kunstfag, teater, musikkterapi, kor, sang, strykeinstrument, blåseinstrument, piano/tangenter, gitar, bass, slagverk, band, storband og ulike samspillkonstellajoner. De gir også individuell undervisning til korpselever.

Kristiansund kulturskole underviser i alle tilbud ved sin hovedbase på Atlanten ungdoms- og kulturskole, men har også noe undervisning på Frei ungdomsskole.

Vil du bli kulturskoleelev? Trykk på lenken under og fyll ut søknadsskjemaet. Det kreves ingen forkunnskaper for å bli tatt opp som elev, og vi tar inn elever hele året så fremt vi har ledig plass.

Her finner du søknadsskjemaet

Ved spørsmål, kontakt kulturskolen på kristiansund.kulturskole@kristiansund.kommune.no