StikkUt – 1 million turer gått

0
83
Annette Gundersen holder kaka. Deretter fra venstre: Judith Nygård, Jorunn Berthelsen, Marit Pettersen, Randi Bech Paulits, Britt Hjelle og Bente Elshaug
Annette Gundersen holder kaka. Deretter fra venstre: Judith Nygård, Jorunn Berthelsen, Marit Pettersen, Randi Bech Paulits, Britt Hjelle og Bente Elshaug

For en uke siden ble tur 1 million gjennomført og dette måtte feires med kake på Servicetorget. Ansatte på Servicetorget deler ut krus og skål, StikkUt! kart og samtidig hjelper til med å finne ulike turmål til innbyggerne og besøkende. Dette er en fantastisk gjeng som møter alle med smil og god service.

Frivillige

Velvillige frivillige og ildsjeler hjelper til med skilting og montering av StikkUT! koder og alle disse bidragene gjør sitt til at vi kan ha StikkUT! i Kristiansund.

Fortsatt mulighet for å registrere turer

StikkUT! begynner å nærme seg slutten for denne sesongen, men det fine høstværet vil nok motivere flere til å oppsøke enda flere turmål.

Under pandemien når alt annet måtte stenge, var StikkUt! og friluftslivet åpent. Vi er så heldige å ha fantastisk natur rundt oss som inviterer til friluftsliv, og redningen for mange var å holde seg i aktivitet. I Kristiansund hadde vi en økning fra 58 000 til 90 000 turer gått i 2020, og enda en økning til nesten 124 000 hittil i år.

Det er gratis å gå StikkUT! turer, men har du lyst å kjøpe StikkUT! krus eller skål er det fortsatt mulig å bestille dette her: StikkUT – Fortsatt mulig å bestille seg Stikk UT! krus/skål (friluftsraad.no)