Koronavaksine dose 3 til alle over 65 år i Kristiansund

Avdelingsleder for Digital utvikling og innovasjon Erik Ingebrigtsen

FHI har bestemt at alle over 65 år skal få tilbud om dose 3 som en oppfriskingsvaksine. Bakgrunnen for dette er at beskyttelsen som vaksinen gir avtar etter som tiden går.

«Alle får SMS, men du må aktivt gå inn og bestille time» sier avdelingsleder for Digital utvikling og innovasjon, Erik Ingebrigtsen.

Organisering i Kristiansund

Avdelingsleder for Digital utvikling og innovasjon, Erik Ingebrigtsen, beskriver fremgangsmåten for å bestille time til dose 3 slik;

• Alle over 65 år vil få SMS fra kommunen. Du må trykke på linken og bestille time for dose 3 via www.c19.no
  • Dersom du ikke har fått SMS kan du likevel bestille time ved å gå inn på www.c19.no
  • NB! Det må ha gått minst 6 måneder siden dose 2 før du kan bestille time
  • Du kan bestille time for deg selv eller andre
  • Du kan også ringe Servicetorget for å bestille time til dose 3

Viktig informasjon:

• Det er kun Pfizer-vaksinen som gis som oppfriskingsvaksine.
  • De på sykehjem og i en del omsorgsboliger vil få tilbud om vaksine der de bor.
  • Det skal gå minst 6 måneder mellom dose 2 og dose 3.
  • Massevaksineringen foregår i Braatthallen
  • Vaksineringen starter i uke 43. Det vil videre vaksineres mot korona i uke 45, 47 og 49 i Braatthallen.

Kommuneoverlege Askill I Sandvik anbefaler alle over 65 år å ta imot tilbudet om dose 3 av koronavaksinen, dette for å beskytte både deg selv og andre mot sykdom.