FNs internasjonale barnedag!

0
74

Du er invitert til markering av FNs internasjonale barnedag!

Arrangementet er et samarbeid mellom Redd barna og kommunen. Det er så klart gratis og åpent for alle.

Den 20.november kl. 14 markeres FNs internasjonale barnedag i Kristiansund. Du og familien din er invitert til Carolines plass, der du vil møte flere organisasjoner som har aktivitets- og fritidstilbud til barn og unge. De er det for å vise frem noen av de mange aktivitets- og fritidstilbudene for barn og ungdom som finnes i Kristiansund.

Kristiansund og Nordmøre Turistforening er på plass med bålpannegrilling og vaffelsteking, og Neptun lekeland og Atlanterhavsbadet kommer også for å dele ut gratisbilletter (NB: begrenset antall billetter). 

Redd Barna inviterer til gratis kino med Tre Nøtter til Askepott, inkludert popcorn og brus, til alle barnefamilier kl. 17.30 på Caroline Kino. Her er det først til mølla som gjelder!

FNs internasjonale barnedag markeres over hele verden, for å gjøre barn og unge klar over hvilke rettigheter de har. Vil du vite mer om det? Da kan du lese mer her: https://www.fn.no/om-fn/avtaler/menneskerettigheter/barnekonvensjonen 

Velkommen til en hyggelig dag på Carolines plass 😊