Nyttårsfyrverkeri fra havna

0
470
Fyrverkeri

I år ønsker vi velkommen til to store fellesfyrverkeri fra havna i Kristiansund. Det første er kl. 17 og det andre ved midnatt.  Vi oppfordrer alle som kan til å se fyrverkeriet, til å gjøre det i stedet for å skyte opp selv.

Smittevern

Det anbefales å unngå å lage store sammenstimlinger, så dra med din kohort, og vi oppfordre til at man sprer seg rundt på alle landene. Vi ber også om at alle holder godt smittevern og følger nasjonale anbefalinger og regler ved oppskytningen. Husk 1 meter avstand mellom husholdninger og bruk munnbind dersom det ikke er mulig å holde avstand. Hold deg hjemme dersom du føler på symptomer.

Bidragsytere

Krohn Pyroteknikk står for fyrverkeriene, og sponsorer er Sparebank1 Nordmøre, Adcom, Norsea group, Neas, DNB, Sparebanken Møre, Engdahl assuranse IF, FG EIENDOM, Notar, Tidens Krav og Reklameservice. Vi takker for støtten og samarbeidet.

Godt nyttår fra Kristiansund kommune!