Det er trygt å forhåndsstemme

Viktig at du stemmer ved folkeavstemningen om regiontilhørighet sier ordfører Kjell Neergaard. Kommuneoverlege Askill Sandvik sier det er trygt å gå å stemme med de smitteverntiltakene som er på plass.

Det er trygt å forhåndsstemme i de 2 lokalene som er satt av til dette

Forhåndsstemme i forbindelse med folkeavstemningen

Det er viktig at du som innbygger stemmer i folkeavstemningen om regiontilhørighet, sier ordfører Kjell Neergaard. Det er raskt og effektivt å stemme, liten eller ingen kø i lokalene og god avstand mellom både valgmedarbeidere og stemmegivere.

Lokalene som benyttes til forhåndsstemming i folkeavstemningen om regiontilhørighet er ved Alti Futura og Alti Storgata. Åpningstider for stemmegivning er de samme åpningstider som sentrene har.

Godt forsterket smittevern

Kommuneoverlege Askill Sandvik sier at det smittevernmessig er trygt å gå å stemme. Det er viktig at stemmegivingen er spredd ut over i tid, slik at det ikke hoper seg opp med stemmegivere på kort tid. Kommuneoverlegen anbefaler absolutt å stemme ved forhåndsvalget og ikke vente til siste liten. Det blir mest sannsynlig flere og tettere blant stemmegiverne på selve valgdagen.