Dose 2 for de unge

0
83
Vaksinering med dose 2 for de unge bestilles også på c19.no
Vaksinering med dose 2 for de unge bestilles også på c19.no

Kommende uke starter Kristiansund kommune med dose 2 vaksinering av de unge i alderen 12-15 år. Dette er også en mulighet for de som ikke har tatt koronavaksine tidligere.

SMS fra kommunen

I morgen fredag 21.januar 2022 sendes det ut SMS til alle unge mellom 12-15 om muligheten til å motta dose 2 av koronavaksinen. De som ikke har tatt dose 1 tidligere vil også motta SMS fra kommunen med mulighet til å bestille vaksine.

Mottatt SMS

SMS sendes til foresatte. Når du som foresatt har mottatt SMS, gå inn via linken, c19.no, og bestill time til vaksinering av ditt barn. Ditt barn får da tildelt første tilgjengelige time, som vil være kommende onsdag eller torsdag.

Fyll ut samtykkeskjema på forhånd

Som foresatte må dere signere på at ditt barn skal vaksineres med dose 2. Dette skjemaet fyller dere ut digitalt, FØR dere ankommer Braatthallen og barnet skal vaksineres. Det er BEGGE foreldre som må signere på dette skjemaet digitalt. Det vil komme en ny sms når dette skjemaet er klart for digital utfylling, kanskje rett før dere har time til selve vaksineringen.

Intervall

Det må ha gått 8 uker siden dose 1 for å kunne ta dose 2.

Vaksinering skjer i Braatthallen

Vaksineringen skjer i Bratthallen kommende uke. 

Mer informasjon fra sentrale myndigheter

Via linken under finner du mer informasjon fra sentrale myndigheter i forbindelse med vaksinering av barn og unge. Koronavaksine – informasjon til befolkningen – FHI