Sommerlab – en lærerik og morsom sommerskole

0
120
Forskerfabrikkens sommer-lab
Forskerfabrikkens sommer-lab

Vi ønsker barna velkommen til én uke stappfull av forskeropplevelser de sent vil glemme. På kurset lærer deltakerne om naturvitenskapens spennende verden. De får utføre eksperimenter med ekte forskerutstyr og bruke kreativiteten til å løse praktiske oppgaver. Årets kursinnhold følger læreplanen og er et godt supplement til skoleundervisningen.   
 

Årets Sommerlab har helt nytt innhold, og tema er “Vår Magiske Planet”. Du finner mer informasjon om Sommerlab på www.sommerlab.no  

Smittevern på Sommerlab 

Vi følger både lokale og nasjonale retningslinjer for smittevern. Vi tar med oss gode erfaringer og rutiner opparbeidet i 2020 og 2021. Det aller viktigste for oss er å gi barna en skikkelig kul sommeropplevelse hvor de kan eksperimentere, forske og ha det gøy, samtidig som de kommer sunne og friske hjem igjen. 
Spre realfagsglede sammen med oss i Forskerfabrikken
Forskerfabrikken er en sosial entreprenør som jobber for å spre realfagsglede og -forståelse til barn over hele landet.

Hvor og når: Dalabrekka skole uke 32 (8.–12. august) Påmelding åpner 9. mars 2022 kl. 09.00 Pris: 1995,–