Advokatvakten i Kristiansund

Advokatvakten i Kristiansund kommune er et tilbud om 30 minutters rådgivning til byens innbyggere. dvokat Camilla B. Solbakken sammen med leder for Servicetorget Siri Oterhals.

Rådgivning med advokat til Kristiansund kommunes innbyggere

Advokatvakten

Advokatvakten er et gratis tilbud du finner flere steder i landet. Her kan du møte opp og få inntil 30 minutters gratis advokathjelp av medlemmer av Advokatforeningen.

I Kristiansund kan du få en halvtimes gratis rådgiving med advokat i Servicetorgets lokaler annenhver torsdag.

Bestilling av time

Bestill time per telefon 71574000 eller på e-post til servicetorg@kristiansund.kommune.no

Hvilke advokater?

Dette er et samarbeid Kristiansund kommune har med alle advokatkontorer i kommunen. Hvert advokatkontor stiller med en advokat i henhold til en plan. Dette medfører at du møter en av byens advokater som har i oppgave å yte veiledning den torsdagen du har fått time.