Offisiell åpning av hundeparken i Kristiansund i dag

0
23
Hundeluftegården ble offisielt åpnet i dag. Fra venstre Eivind Raanes, kommunalteknikk, Ove Alvheim, Olav Alvheim entreprenør, Christian Luloff, Olav Alvheim entreprenør, Robert Olsen, kommunalteknikk, Ruxandra Balan, kommunalteknikk og foran Kinga Burda, kommunalteknikk.
Hundeluftegården ble offisielt åpnet i dag. Fra venstre Eivind Raanes, kommunalteknikk, Ove Alvheim, Olav Alvheim entreprenør, Christian Luloff, Olav Alvheim entreprenør, Robert Olsen, kommunalteknikk, Ruxandra Balan, kommunalteknikk og foran Kinga Burda, kommunalteknikk.

Hundeluftegården i Kristiansund har vært åpen en god stund, men i dag ble den offisielt åpnet ved byingeniøren, parksjefen og prosjektleder hos entreprenøren.

Lang prosess er endelig materialisert

Det har tatt tid å få til hundeluftegården, men den har blitt utrolig bra forteller en stolt byingeniør Eivind Raanes. Det har vært mange ulike forslag til lokasjoner og innhold og tiden dette har tatt har hjulpet oss til at dette har blitt så bra som det har blitt. Raanes berømmer parksjef Kinga Burda for innsatsen i hele prosessen. Raanes er veldig fornøyd med plasseringen også i forhold til at det her er utviklingsmuligheter om det blir behov for mer og større arealer

Litt historikk

Bystyret vedtok at det skulle etableres en hundepark i kommunen. Det er opp gjennom årene kommet flere forslag til lokalisering. Forslaget om etablering av hundepark i Myra området , som ble presentert i Hovedutvalg miljø, samferdsel og tekniske tjenester i fjor, fikk positiv tilslutning. Arbeidet med etableringen av hundeparken, startet høsten 2021.

Hensikt

Hensikten med tiltaket var å tilby hundeeiere mulighet til å slippe sine hunder fri på inngjerdet areal. Dette målet er oppnådd og mange hundeeiere tar turen hit for å sosialisere og trimme hundene sine.

Hundeluftegårder er populært

Parksjef Kinga Burda forteller at det er populært med hundeluftegårder i nærhet til turmuligheter. Dette har man oppnådd her i Myra ved at det er mulig å gå på turvei helt fra Vanndamman. Det er også en fin parkeringsplass rett ved luftegården.

To av inngangene til luftegården har automatisk lukking, mens den tredje, og som er hovedinngangen, har en sluse som du som benytter luftegården må passe på at er lukket selv, når du går gjennom.Previous

Hundeluftegården ble offisielt åpnet i dag. Frisk luft og natur bys på når du skal lufte hunden din. - Klikk for stort bilde
Hundeluftegården ble offisielt åpnet i dag. Frisk luft og natur bys på når du skal lufte hunden din.
Hundeluftegården ble offisielt åpnet i dag. Glade hunder leker sammen i luftegården. - Klikk for stort bilde
Hundeluftegården ble offisielt åpnet i dag. Glade hunder leker sammen i luftegården. 
Hundeluftegården ble offisielt åpnet i dag. Hundene ønsker parksjef Kinga Burda hjertelig velkommen. - Klikk for stort bilde
Hundeluftegården ble offisielt åpnet i dag. Hundene ønsker parksjef Kinga Burda hjertelig velkommen.
Hundeluftegården ble offisielt åpnet i dag. Hundelek er viktig sammen. - Klikk for stort bilde
Hundeluftegården ble offisielt åpnet i dag. Hundelek er viktig sammen. | Fotograf: Ingunn Strand