Førjulshygge i sentrum

0
146

Lørdag er det både «Jul i Vågen» og tenning av julegrana på Piren. Det ligger an til å bli en hyggelig lørdag i Kristiansund.

Julegrantenning på Piren
Nissetoget går fra Greves Plass/Nerparken klokken 11.15 til Piren med Kristiansund skolekorps foran. På Piren blir det tenning av julegrana og tale ved ordfører Kjell Neergaard klokken 12. Musikk ved skolekorpset.

Arrangementet er at samarbeid mellom Kristiansund kommune, Gamle Kripos, Frelsesarmeen, Kristiansund skolekorps og NEAS.

Mer info finner du her.

 

Jul i Vågen
I tidsrommet mellom 11 og 15 er det julemarked i «Kulturfabrikkhallen» og i «Håndverkeren», åpent i  Seilforeningen og i Mellemværftet med kafeer alle steder, konserter og aktiviteter for barn. I tillegg er det åpent atelier i Goma Kunstverksted klokken 11 til 16.

For mer info – se https://www.facebook.com/events/968409440025738/?ti=ia