Vinnere 5-landsmarsjen 2018

0
251

Den populære 5-landsmarsjen ble arrangert lørdag 29. desember og det var som vanlig mange som brukte dette som ekstra motivasjon for å gå en romjulstur. Deltakerpremiene ble vunnet av Inger Pettersen og Sverre Pleym. Sofie Odde Godø fikk bonuspremien. Premiene er hentet.

Det var totalt 188 som sendte inn deltakerkortet etter fullført marsj, over 50 flere enn i fjor.

På forhånd var det annonsert tre deltakerpremier. To til de som hadde stempel fra Dødeladen, Kirkelandet kirke, Kaffebrenneriet og Nordlandet kirke. I tillegg bonuspremie til en av de som også hadde stempel fra Frei kirke som var det femte sjekkpunktet. Av de 188 innleverte kortene var det 127 fra sentrumsetappen og 61 som hadde stempel fra alle de fem sjekkpunktene.

5-landsmarsjen 2018 var den 19. i rekken. Neste blir trolig lørdag 28. desember 2019.