Tre skjeggete menn underholder eldre

0
210

Den kulturelle spaserstokken har et samarbeid med Operaen i Kristiansund også i år, slik at eldre på institusjon også skal få glede av Operafestukene.

«De tre skjeggete menn» besøker Barmanhaugen Seniorsenter, Storhaugen Helsehus, Bergan Sykehjem og Frei sykehjem i dagene 19. og 20. februar.

Mannskvartetten Tre Skjeggete Menn, og består av fire mannlige klassisk utdannete sangere. Vi synger et meget allsidig repertoar, men spesialiserer oss innenfor den amerikanske «barbershop»-sjangeren.

Som sagt så synger vi mye forskjellig, men med en god dose utadvendt humor, og med høy musikalsk og kunstnerisk kvalitet!

Ekstra hyggelig er det jo at Bjørnar Øksenvåg fra Kristiansund er en av aktørene.

For å gi et ekstra tilbud for eldre utenfor institusjonene har vi i år kjøpt Operabilletter til foreningene Seniordans og Telepensjonistene.

De blir en flott bukett eldre som sammen skal se forestillingen Giuseppe Verdis Rigoletto.

En av verdens mest kjente operaer, med en av verdens største operahits: La donna è mobile!

Historien handler om Rigoletto, hertugens trofaste hoffnarr, som blir besatt av ønsket om hevn når han finner ut at hertugen har innledet et forhold til den kjære datteren hans, Gilda. Ondskap, begjær, makt og kjærlighet – Rigoletto gir deg alt dette og mer til!

Libretto av Francesco Maria Piave, basert på romanen «Kongen morer seg» av Victor Hugo.