Ferie for alle – et gratis ferietilbud til barnefamilier med svak økonomi

0
361

Røde Kors i Møre og Romsdal arrangerer ferieturer for barnefamilier som har dårlig økonomi, og en vanskelig livssituasjon.

Målet med turen er at familien skal få en ferie- opplevelse sammen. Gi dem et pusterom fra hverdagen der de ikke trenger å bekymre seg for økonomien og skape nettverk med andre familier i samme situasjon.
Målgruppe er familier med barn i barneskolen, altså mellom 6 og 13 år. Det er nok at ett av barna i familien er i målgruppen.

Sommeren 2019 blir det arrangert 3 turer fra Møre og Romsdal Røde Kors:
Tur 1 22. til 27. juli går turen til idylliske Hauglandsenteret i Sogn og Fjordane. Her er det masse flotte utendørsaktiviteter, som kanopadling, fisketurer, hesteridning og et eget bakehus. I tillegg har senteret eget innendørs svømmebasseng. http://uwcconnect.com/sommarleir/

Tur 2 29. juli til 2. august, går turen igjen til idylliske Hauglandsenteret i Sogn og Fjordane. Aktivitetene er de samme som i tur 1.

Tur 3 29 juli til 2. august går turen til fjells og Røde Kors plassen Merket i Valdres. Dette er i Oppland fylket. Her blir det masse aktiviteter i frisk fjelluft. Kanopadling, mesternes mester, elgsafari og egen vikingleir er blant aktivitetene. http://www.heiasentrene.no/ferie-for-alle.288293.au.html

Alle utgifter er dekket av Røde Kors, og det blir satt opp buss fra fylket som man kan benytte seg av gratis. Reiseledere fra Røde Kors er med på turen.

PÅMELDINGSFRIST ER 6. MAI 2019
Mer informasjon om tilbudet og hvordan man søker finner dere på http://www.rodekors.no/ffa
Mer spesifikk informasjon om turene i Møre og Romsdal finner dere på www.rodekors.no/mr/ferieforalle
Du kan også sende spørsmål på e-post til asbjorn.wille@redcross.no eller ringe 90 26 73 20.