Slutt på kantinedrift

0
119

Kristiansund kommune la i dag ned kantinedriften på rådhuset og på Storhaugen helsehus.

Stengingen av de to kantinene er en del av sparepakken som ble vedtatt av bystyret i desember. Kantinedriften er lagt under sykehjems-enheten, som er pålagt store innsparinger.

Kantina på rådhuset ble åpnet i mars 2015 i samarbeid med flyktningetjenesten.

-Jeg vil takke dere for en fantastisk innsats, dere har vist alle hvordan kundeservice skal drives, sa varaordfører Ragnhild Hjelset til de ansatte i kantina. Jeg hadde gleden av å åpne kantina i 2015, og synes det er leit å stå her i dag. Kantina er som kjøkkenet i et privat hus, der alle kommer innom enten for å spise eller for å treffe andre. Alle forventningene jeg hadde når vi åpnet kantina i 2015, har dere innfridd.