UKM fylkesfinale i Kristiansund

0
139
UKM fylkesfinale i Kristiansund i helgen. Foto: UKM Media

Kristiansund er vertskapskommune for fylkesfinalen i UKM, og helgen 3. – 5.mai er det duket for storstilt ungdommelig massemønstring i Braatthallen!

Her får man i løpet av disse tre dagene, muligheten til å oppleve hele seks ulike forestillinger! Byen vil vrimle av om lag 300 unge kunstnere i alderen 13 til 19 år fra hele fylket. Disse ungdommene vil sette sitt preg på byen disse dagene.

Deltakterne er unge talenter fra hele Møre og Romsdal, alle har deltatt i sine respektive lokalmønstringer og blitt valgt videre av en jury til å representere sin hjemkommune i fylkesfinalen.

Du får oppleve kunst i alle sjangere på høyt nivå; dans, musikk, teater, visuell kunst, film – i tillegg til at ungdommen selv også jobber med den tekniske produksjonen sammen med de profesjonelle.

Startskuddet for fylkesfinalen og første forestilling går kl 20.00 fredag 3.mai, her er det bare å kjenne sin besøkelsestid og møt opp! Hva er vel bedre enn å oppleve engasjert ungdom i fri utfoldelse med det de liker best! Fylkesfinalen avsluttes med matinéforestilling søndag formiddag, og alle reiser slitne, men lykkelige hjem hver til sitt.

Billetter til alle forestillingene selges ved inngangen i Braatthallen en time før forestillingsstart, og det er mulig å kjøpe enkeltbilletter eller kombinasjonsbilletter til hele helgen.

Fylkesfinalen UKM arrangeres i samarbeid mellom Møre og Romsdal Musikkråd og Kristiansund kommune.

Fullstendig program finners her.