Danseforestilling for de minste

dav

Denne uken er danseforestillingen «I Skogen» av Beret Roksvåg Stølen på turne i barnehager i Kristiansund, Smøla og Aure kommune.

Hele tre av dagene er det barnehager i Kristiansund som får oppleve forestillingen. Da turneen ble initiert av Gurisentret måtte vi selvsagt være med på samarbeidet! Med støtte fra kommunene og NEAS kunne forestillingen tilbys gratis til alle barnehagene.

«I skogen» er en undrende, morsom, sansende og spennende forestilling. Barna får høre, se og oppleve ulike vesener, elementer og stemninger som kan finnes i en skog. Beret har tatt med seg musiker Thulani Maluleka, som spiller på ikke mindre enn fire instrumenter i løpet av forestillingen, i tillegg til en ballong!

Beret Stølen er opprinnelig fra Kristiansund, og det var derfor ekstra stas å få forestillingen hit. Hun er danser, koreograf og pedagog, men lang erfaring innen dans for de minste.