Mønsås for Nye Rokilde

Varaordfører Ragnhild Helseth, daglig leder Eskild Røsand og kommunalsjeg Siv Iren Stormo Andersson var godt fornøyd med fremdriften i Nye Rokilde. Foto: Tore Lyngvær/Kristiansund kommune

I dag inviterte Kristiansund kommune til mønsås for Nye Rokilde. Dette betyr at prosjektet ligger foran tidsskjema.

Nye Rokilde skal inneholde 38 omsorgsleiligheter, dagsenter og administrasjon i første etasje, samt verksted og lager i underetasjen. Det bygges ny hovedinngang, med trapp og heis til alle etasjer.

Utvendig bygges en sansehage. Arbeidet med å bygge en overbygd gangveg fra Rokilde til Kringsjå sykehjem, og videre til Storhaugen Helsehus er også godt i gang.

Mønsås feires når taket/bygget er tett. Da skal det gjøres heder på de som faktisk gjør jobben, altså håndverkerne som er på plass hver eneste dag. Per nå er det omtrent 100 personer som er på jobb i Nye Rokilde.

Daglig leder i Betonmast Røsand, Eskild Røsand, kunne fortelle at prosjektet er et halvt år foran tidsskjemaet. Entreprenøren regner med at Nye Rokilde er ferdig til jul i år.

MØNSÅS: I dag ble det feiret mønsås på Nye Rokilde. Det betyr at bygget er tett.