Ungdomskafè i Folkets hus 17. mai

0
211

Ungdomsrådet i Kristiansund introduserer nytt tilbud på 17.mai for deg mellom 13 og 17 år!

Vi ønsker at 17.mai feiringen også for ungdom kan fortsette etter at borgertoget og talene etterpå er ferdige. Så imens de voksne går på 17. maikonsert i Festiviteten, byr vi på ungdommelig og god stemning, selskap og kafè i Storsalen i Folkets Hus. Kafeen holder åpen mellom kl 18.00 – 21.00.

I år har vi et samarbeid med Andan fra Anetts Danceteria om dette, og de sørger for underholdning og kiosk med salg av forfriskninger og noe godt å bite i. Representanter for ungdomsrådet er vertskap, og vil organisere litt konkurranser og annet moro.

Dette blir et uhøytidelig arrangement; her kan man etter en lang dag sparke av seg skoene, slappe av og bare ha det gøy sammen med jevnaldrende.

Vi har voksne vakter som er tilstede hele tiden, så dette blir et trygt og inkluderende tilbud for alle. Siden det er første gang vi arrangerer en slik kafè, er vi selvsagt spente på hvor mange som kommer, men vi både tror og håper at dette er noe som kan utvikles og bli en tradisjon. Lokalene rommer om lag 300 personer, så her er det god plass.

Det er selvsagt gratis inngang