Agnete Johnsgaard-Lewis ny sjef i Norske Shell

0
125
Agnete Johnsgaard-Lewis overtar som administrerende direktør etter Rich Denny. Foto: A/S Norske Shell

A/S Norske Shell har fått ny leder. Agnete Johnsgaard-Lewis overtar som administrerende direktør etter Rich Denny. 

Johnsgaard-Lewis er opprinnelig fra Jessheim og er sivilingeniør i kjemi og prosessfag. Gjennom karrieren har hun hatt en rekke tekniske og kommersielle roller i Shells globale virksomhet. Siden hun sist arbeidet i Norge, har Johnsgaard-Lewis ledet forbedringsprogrammer i Brasil og hatt ansvaret for teknologiutvikling og digitalisering i den globale dypvannsporteføljen, som styres fra Houston. Nå flytter hun hjem, og har klare mål om å skape ny vekst for Shell i Norge.

Shell har driftsorganisasjonen for Ormen Lange i Vikangården i Kristiansund. Shell har omlag 50 ansatte i nordmørsbyen.