Kjøpe nye TV’er til Kringsjå

0
100

Lions Kristiansund/Kringsjå overrakte fredag 6.12  tre smart-TV’er til Kringsjå sykehjem, ett til hver avdeling.  Avdelingsleder Lill-Marlen Heggset tok i mot gaven på vegne av sykehjemmet.

Nå kan brukerene på Kringsjå sykehjem se programmer via Internett på You Tub, NRK, Netflix osv, som de fleste andre! Dette muliggjøres ved at ansatte og kanskje pårørende kan stille inn ønsket programvalg.

Initiativet kom fra Brukerrådet ved sykehjemmet.

Lions damegruppe har «adoptert» Kringsjå og har i mange år støttet sykehjemmet med arrangementer, utstyr osv. Torsdag den 12.12 arrangerer Lions Allsang på Kringsjå for brukere og pårørende for 15. år på rad.

Penger til tiltakene samles inn blant annet gjennom den landsomfattende Lions Tulipanaksjon hvor bedrifter gir penger og får tulipanbuketter som symbol på sine bidrag. Bedriftene i Kristiansund er flinke til å støtte tiltaket. Hver høst har Lions i Kristiansund basar hvor det loddes ut tradisjonelle gjenstander som dukke, pledd, nisser osv. Så langt har publikum vist god interesse for å delta i våre utlodninger.